Disclaimer

opslagruimtes-vergelijken.nl is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website opslagruimtes-vergelijken.nl. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op opslagruimtes-vergelijken.nl staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op opslagruimtes-vergelijken.nl is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij opslagbedrijven

Voordelen van opslagruimtes-vergelijken.nl

Op opslagruimtes-vergelijken.nl kan je gemakkelijk offertes aanvragen van opslagbedrijven binnen je regio.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere opslagbedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

“Ik handel in computers. Hiervoor heb ik een goedkope opslagruimte nodig die alles op juiste temperateur houdt. Deze site heeft me hieraan geholpen.”
C. Vermeulen, Leerdam

“Ik ging tijdelijk in een klein huurhuisje wonen en had een opslag nodig voor mijn spullen. Ik kreeg verschillende offertes en vond een opslag dicht bij mij in de buurt.”
H. Dekker, Winterswijk

“Toen ik mijn winkel ging verbouwen had ik een opslag nodig voor al mijn kleding en spullen. Gelukkig een opslag dichtbij de winkel kunnen vinden.”
E. Helderheid, Voorschoten