Over Opslagruimtes


Heb je een hobby die veel ruimte in beslag neemt, of ga je verhuizen en moet je jouw inboedel tijdelijk opslaan? Extra opslagruimte kan hierbij de oplossing zijn. Veel mensen kennen het probleem van te weinig ruimte in het eigen huis, een oplossing zou een aanbouw zijn, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Het is te duur of je hebt er simpelweg geen plek voor. 

Opslagruimte naar jouw wens
Opslagruimte die extern huurt is dan een oplossing. Voor relatief weinig geld kan je makkelijk en snel je spullen kwijt. Opslagruimte is in diverse grootte te huur. Zo kan je slechts een aantal van je bezittingen opslaan, maar is het uiteraard ook mogelijk om je gehele inboedel op te slaan. 
Zijn jouw bezittingen niet in één ruimte op te slaan, dan kan je veelal gemakkelijk een tweede ruimte er bij huren. Doordat opslagruimte veelal in speciaal daarvoor ontwikkelde complexen is gevestigd, is het ook vaak mogelijk meerdere opslagruimtes naast elkaar te huren. 

Veilig
Zoals beschreven zijn opslagruimtes vaak in één complex gevestigd, daardoor zijn deze complexen ook goed beveiligd. Naast dat er gebruik wordt gemaakt van camerabewaking en alarmapparatuur op de opslagruimtes beschikken grotere complexen veelal ook over fysiek aanwezige bewaking. 

Zowel zakelijk als particulier
Opslagruimte is voor iedereen. Zowel zakelijke als particuliere klanten maken gebruik van opslagruimte. Onderstaand een indruk waarvoor je als particulier of als zakelijke klant terecht kan wanneer je denkt bezittingen op te moeten slaan, of dit nu voor lange of korte duur is:

Particulier:
 • Inboedel
 • Hobby
 • Auto/motoren
 • Seizoen artikelen (kerst, vakantie, et cetera)

Zakelijk:
 • Kantoormeubilair
 • Mobiele eenheden
 • Apparatuur
 • Administratie
Huurtermijn
Het huren van opslagruimte is voor veel huurders van tijdelijke aard. Daarom dat veel aanbieders van opslagruimte de klant de mogelijkheid om ruimte zelfs al per dag te huren. Echter zal niet iedere verhuurder deze mogelijkheid bieden. Dus als je van plan bent voor korte duur (minder dan een maand) goederen op te slaan, informeer dan vooraf bij de verhuurder naar de mogelijkheden. 

Dus weet je welke bezittingen je wilt opslaan en voor hoe lang? Wacht dan niet langer en vraag geheel gratis meerdere offertes bij opslagbedrijven aan.

Voordelen van opslagruimtes-vergelijken.nl

Op opslagruimtes-vergelijken.nl kan je gemakkelijk offertes aanvragen van opslagbedrijven binnen je regio.

 • Bespaar tijd en geld.
 • 100% gratis en vrijblijvend.
 • Vergelijken in 3 simpele stappen.
 • Offertes direct op maat.
 • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere opslagbedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

“Ik handel in computers. Hiervoor heb ik een goedkope opslagruimte nodig die alles op juiste temperateur houdt. Deze site heeft me hieraan geholpen.”
C. Vermeulen, Leerdam

“Ik ging tijdelijk in een klein huurhuisje wonen en had een opslag nodig voor mijn spullen. Ik kreeg verschillende offertes en vond een opslag dicht bij mij in de buurt.”
H. Dekker, Winterswijk

“Toen ik mijn winkel ging verbouwen had ik een opslag nodig voor al mijn kleding en spullen. Gelukkig een opslag dichtbij de winkel kunnen vinden.”
E. Helderheid, Voorschoten